RSS

Alternativ måde at bruge restgarn på

EDIT 3-1-09 NU MED FLERE BILLEDER :D
EDIT 4-1-09 Nu med link til kærestens cobblestone :)

Oki er totalt oppe at køre lige nu for har lavet noget jeg er totalt glad for og igen lidt stolt:D

Ladys I give you.....

Cobblestone a'la Sas aka en alternativ måde at bruge sine strømpegarns rester.Eller... er faktisk mors rester. Den er lavet i ren Opal strømpegarn. 1 tråd bundfarve Opal Uni Color farve Creme (som logisk nok ikke er en rest) og 1 tråd diverse Opal rester, tror faktisk jeg har samtlige kollektioner med i sweateren :D. Der gik 3 nøgler af den ensfarvede og den samme længde rester til hele sweateren. Så hvis man sku lave den selv af hele nøgler = 6 i alt på pind 4.5.

Fik ideen (var det mor eller jeg? ka faktisk ik huske det) da jeg var hjemme i julen og begyndte på den med det samme fordi mor havde et mindre ocean af rester liggende.
Det er den gode gamle Cobblestone, som jeg os før har lavet til min kæreste (den der blå en). Var så vild med den at jeg os måtte have en selv, bare strikket i den midste størrelse.


Og den kom da slet ikke helt ringe ud synes jeg. Er vild med at der er brugt forskellige garnrester i den for det giver et fedt farvespil. Ska nok tage nogle billeder af den i morgen når det bliver lyst så i rigtigt kan se.
MÅTTE bare vise den nu :D ...inden jeg går ind og piller halsen op som jeg kun liiiii kan få over hovedet, så må vist re-lukke den med en pind et nr større. synes ellers jeg lukkede af pænt løst hmmm...

Edit: Flere billeder :D Forresten så hjalp en pind 5 på halsen, så jeg nu kan få mit hoved igennem halsåbningen uden at få mast øjnene ud:)
Og ja, det er et super hurtigt projekt som jeg varmt kan anbefale. Er jo bare ret rundt på rundpind først med kroppen og så ærmerne og så til sidst bærestykket. Perfekt tv-stener projekt:D

Og dette bliver også det 1 af mine 12 projekter 2009 på ravelry.


9 kommentarer:

Puttenings sagde ...

Heeeeey hvad har jeg vundet, jeg gættede jo rigtigt! :D Den er fed, og jeg er vild med idéen! Cool måde at bruge rester på, det er altså ikke altid lige et hit med endnu et kludetæppe.

Fríða sagde ...

uha! du har godt nok haft fart på! den er superflot, og farverne er bare lækre. til lykke med den, og tak for idéen!
kh.fra Island
Frida

Strikkeheksen sagde ...

Flot trøje, kan godt forstå, du er høj :-)Og god måde at få brugt resterne på.

Britta sagde ...

Hvor er den dog fed!
En rigtig god måde at få brugt resterne på og det ensfavede garn dæmper resterne lige til pas så det ikke bliver alt for spraglet.

Stine sagde ...

Hvor er den fed - det er ærgerligt at jeg ike har lært at strikke sokker endnu og derfor ikke har en masse sokkegarnsrester liggende ;-)

Merete sagde ...

Sikke en fed trøje du har strikket dig. Kan godt forstå, at du er oppe at kører. Tænk at kunne få en sådan smuk trøje ud af rester
Merete

Bettina sagde ...

Hej Sascha,
Alle tiders gode ide, og selvom jeg ikke har så mange strømperester, kunne jeg sagtens finde på at bruge en ideen - en ensfarvet tråd og en meleret tråd i en favoritopskrift :o)
Mvh
Bettina

FruBendiksen sagde ...

Super, super flot!!
Fantastisk idé til restegarnet!

HanneC sagde ...

Fantastisk ide. Jeg ER gået i sokkegarns-resterne :-)