RSS

Kreativ Blogger og Jaywalker


Har fået en pris af Irene. Og iiiiih mange tak :D Er altså lidt fedt at få sådan en pris engang i mellem, for det gør at man bliver holdt til ilden her på bloggen synes jeg:)
Vil dog vente lidt med at nominere nogen, som jeg synes der skal have den, for min hjerne funker ik rigtigt i dag. Tror den er gået i dvale efter jeg fortalte den i går, at den godt måtte sove længe i dag og slet ikke behøvede at tænke. Det tog den vist liiiiidt for bogstavligt.

Har helt glemt at vise jer noget.
Har lavet min første Jaywalker sok! Og nr 2 blev startet i går. Tror at de bliver mit febuar projekt på ravelry, for af en eller anden grund er jeg bare ikke hurtig til at strikke sokker.
Kan lige hurtigt nævne, inden min mave æder sig selv af sult, at garnet er fra den nye Opal regnskovs kollektion hos Nusse & Nørkle. Og den her farve hedder Die Flinke Cassandra, som er en fin lille guldsmed :D Elsker at de giver deres garner sådan nogle sjove og hyggelige navne hihi.

Forresten. Så er der en anden fin ting ved Opal regnskovs kollektioner. Det her er taget fra butikken; "Opal fabrikken er med deres regnskovskollektioner bidragyder til bevarelsen af regnskovene." Er da lige værd at tænke over synes jeg :)

4 kommentarer:

Irene sagde ...

De er så fine de Jaywalker-sokker. Har set andre der også har strikket dem.

Anonym sagde ...

yay tillykke med den velfortjente pris!
Med hensyn til sokkerne - så sidder jaywalkers bare så godt på fødderne. Og det er et totalt mønster, nemt at huske og ikke kedeligt! Weee flotte sokker!

Tine sagde ...

Tillykke med prisen.
Den er velfortjent, syntes jeg.
Sikke nogle lækre sokker.
Det mønster kender jeg ikke.
Men det skal da vist afprøves.

Anonym sagde ...

Tillykke med prisen :-)
Jeg er helt vild med dine flotte sokker - både mønstret og det flotte garn.