RSS

Gaver på vandring

Har meldt mig til Gaver på Vandring hos Stine.
Så nu er det min tur til at give staffetten vidre, på trods af at det ikke gik så godt sidste år...var vist for sent ude på bloggen. Så nu prøver vi igen :)

  • Jeg lover at sende en fin hjemmelavet gave til de første 3 personer, som skriver en kommentar her, og som vil være med til at sende gaver på vandring.
  • Jeg ved endnu ikke hvad gaven vil være og jeg kan ikke love at du får den i morgen eller i næste uge, men du får den inden der er gået 365 dage - det lover jeg!
  • Det eneste jeg beder dig om at gøre til gengæld, er at du selv sender 3 gaver på vandring ved at give det samme løfte på din egen blog.

Vil du være med?

Kom frisk. Er faktisk ret god til det med at lave ting og har tit fri fra skole og "snart" sommerferie så der kommer helt sikkert noget godt :)
Desuden, så kan jeg selv ret godt lide tanken med det. Det er go' karma:)

5 kommentarer:

knitmare sagde ...

iiih det er jo en vildt fin ide! Men jeg tror at jeg må holde mit nytårsfortsæt i hævd og ikke give mig selv for mange opgaver :) Men det er meget overskudsagtigt at du melder dig på banen - kudos!

Bettina sagde ...

Hej Sascha,
Det lyder rigtig spændende, det deltager jeg gerne i :o)

Mh,
Bettina

Puttenings sagde ...

Mig mig mig! Jeg vil også være med! Jeg så godt, at du havde tilmeldt dig på Stines blog, jeg var lige lidt for sen på den. Men fedt nok, for så får jeg da bare en fin gave fra dig af. :o) Det er rigtig god karma det her, jeg glæder mig allerede :o)

Sarah sagde ...

Jamen så vil jeg gerne være den 3..... bare sige hvad jeg skal gøre og hvornår?? :D

Sarah sagde ...

jubii så er jeg med, har lavet et indlæg!