RSS

Bare mig...

Der kommer ikke til at ske så meget på bloggen det næste stykke tid. Min (eks)kæreste besluttede sig for at fortælle at han ikke elsker mig mere i lørdags. Jeg var/er ikke enig med ham, men ka ikke rigtigt tvinge ham til at elske mig vel...

Så nu er jeg alene.

Har brugt ugen hjemme hos mor (kom hjem i eftermiddags) og tror måske os næste uge bliver brugt derover. Vi flyttede ind i lejligheden sammen, så lige nu føles den bare ikke særlig sjov at være i.
Tog kun hjem i dag for at konfrontere mig selv og se hvordan det gik. Hader det...især fordi jeg er nødtil at være her lige så snart 2.semester begynder om en uge. Hader det bare helt usigeligt meget fordi det var vores lejlighed og nu er jeg her alene.

Ville ønske jeg kunne som ham, bare flytte over til mine forældre indtil jeg fandt noget andet. Men min mor bor på sjælland, skolen ligger i Odense og man skal have bestået 1års prøven for at flytte skole.
Så jeg sidder tilbage med 4 vægge fulde af minder der får mig til at tude, selv når jeg ikke tænker over det.

Så Strikkekatten tager en timeout, mens hun prøver at komme sig over et knust hjerte, vænne sig til tanken om at bo alene og får styr på sit liv.

9 kommentarer:

Stine sagde ...

Det gør mig ondt at høre, virtuelle knus og pøj pøj med det hele!

Laila sagde ...

Ej.. sikke noget skidt.. Hvor tarveligt!

Tanker herfra.

Fríða sagde ...

nej men, kære lille ven! hvor skrækkeligt! jeg ved du kommer over det i god behold, men det tager sin tid og du skal give dig selv lov til at have det skidt den tid du behöver det.
mange knus, varme tanker og de beste hilsner fra Island
Frida

Karen S sagde ...

Sikke noget møj! Kan godt forstå at det må være slemt, men jeg håber, at du klarer dig igennem (det er jeg faktisk sikker på, så stærk og sej, du er!).
Masser af knus og tanker
Karen S

Puttenings sagde ...

Åh nej søde Strikkekat, kæmpe meget ae ae herfra.

Lad tiden gøre sit arbejde, så skal dit hjerte nok blive helt igen.

Jeg sender dig lyset og kærlig karma.

Knus

knitmare sagde ...

Ooorh Sasha! Det gør mig mega ondt! Det er helt forfærdeligt når tæppet bliver trukket væk under én på måde! Den første tid er den sværeste og den skal bare overståes med støtte fra veninder og familie! Jeg lover dig at det blir nemmere og at det ordner sig - måske ikke på dem måde du gerne vil have det til at ordne sig lige nu, men det ordner sig! Kæmpe krammer herfra!

Strikkeheksen sagde ...

Føj for den - Håber, du snart er ovenpå igen!

schjerning sagde ...

Det gør mig ondt at høre - du må sørge for at tage den tid du har behov for, så du kan komme ovenpå igen.
Kram og tanker
Stine

bagheraa sagde ...

Åh Sascha, det er jeg ked af at høre!! Kan godt forstå det e svært at være i lejligheden som I flyttede til sammen. Din mor og dine søstre skal nok passe godt på dig til du er ovenpå igen :)

Knus Line