RSS

det handler om beholdereer nemlig det det gør.
For hvor eller hvad har du dine strikkepinde, hæklenåle og små projekter i?
Mine ligger i farvestrålende ting fra Søsterne Grene.

Hæklenålene i den her fixe og fine bøtte der samtidigt står og pynter i mit vindue sammen med mini buddah.Og strikkepindene i den her kuffert, som jeg bare MÅTTE ha da jeg så den. I får den altså ik at se inden i for det er et stort kaos.

Og den nyeste - en taske til mit tæppeprojekt. Sku egenligt have hvid maling, men havde de selvfølgelig ikke og så så jeg den her. Tror jeg bliver nødtil at købe en mere for der er lynlås i og dejlige lange hanke ergo den ville være perfekt til shopping og indkøb. Og så er den jo bare så FIN :D

Forresten.. var altså katten selv der havde sat sig der. Så er ik min skyld at hun har sådan et "helt ærligt mor" udtryk.


Uh så har jeg været kreativ i formiddags. Har malet og klippe-klistret.
Et "lille"(100cmx80cm) fint billed med et gammelt tegn fra 70'ernes hønsestrik. Fandt det i bogen Masker på Mode og har lige siden ville smække det op på et lærred. Synes sgu det ser meget cool ud, det ska bare lige have en gang limlak for at fiksere det 100%.

2 kommentarer:

Merete sagde ...

Sikke en skøn taske/pose du har købt med de små dukker. Hvor har du købt den henne?
Merete

Nusse og Nørkle sagde ...

Elsger ælsger elsker billedet, schyyy.......jow den er god nok, jeg kan høre det kalder på mig og siger det meget hellere vil bo hos mig. Krams Mammi