RSS

nyt knitty spring 09
JUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Ved et tilfælde faldt jeg lige over den nye forårs udgave af knitty.com. Og iiiiiiiiiiiiiiiiih nogle søde og fine ting der i. Ska SÅ meget hjem og slå op til et eller andet derfra.
Og så kommer der billeder af mit nyeste projekt (for det er næsten reglen mere end undtagelsen at når jeg er hjemme hos mor bliver der startet et nyt projekt).


I mellemtiden ska jeg dog li alt for tidligt op i morgen og med katten og en lånt kuffert (for min taske var ik stor nok da jeg sku pakke) stene en time i bumletoget og så en time i intercitytoget, for til sidst at slæbe det hele tværs gennem indre Odense. Og så i skole ved middagstid. Har jeg forresten nævnt at kræet vejer 3.3kg?! Synes ellers hun var så lille, men hun er åbenbart lille og små fed (ved godt 3kg er idealvægt for det sagde doktor dyr, men er jo heller ik ham der ska slæbe på hende :-P).
Sov godt når i når dertil kære bloggere :)
Håber jeg drømmer om Jared Leto igen HAPS!


1 kommentarer:

Pia sagde ...

Jeps der er flere lækre ting hos knitty denne gang. Flere end jeg lige får lavet, da jeg strikker som en snegl i øjeblikket. Gammel missen som nu er i himlen vejede 6,7 kg og var en alm. huskat. Nu går der to maine coon katte på under et år rundt og vejer 3,2 kg. de skal veje ca. 5-8 kg når de er færdig udviklede om 3 1/2 år. En ren LOS, at se på allerede nu.

Håber du har drømt godt. :-)