RSS

Orange Rose

Har lavet en sok. Wooooow:-P
Men som i ved så går der som regl laaaaaaang tid mellem mine nr.1 sokker og nr.2 sokker, så TADAAAAA! :-P

Blackrose = Orange Rose (ha haaaa....det er søndag og er stresset fordi dumme ekskæreste ik har flyttet sine forældre og rengørings ting ud af den gamle lejlighed, og jeg SKAL hendte min støvsuger og mine rengørings ting i DAG. For i morgen er der tjek og inden da skal jeg vente på dumme tømmer der kommer "omkring" kl.12 for at tætne mine vinduer. Og jeg kan hverken overskue eller klare at se nogen af dem endnu uden sikkert at bryde sammen fordi jeg ik er kommet mig over det hele endnu. Og så er jeg bare NØDTIL at vide at det hele er klart til i morgen, er nødtil at se det med egne øjne..så er lidt tosset og så er min humor dårlig for et eller anden ska man grine af...).

Opskrift: Blackrose fra Knitty
Garn: Arwetta strømpegarn i farven Brændt Orange købt hos Nusse & Nørkle
God/dårlig: Tja den er faktisk ret lækker den her sok. Garnet er dejlig blødt og lunt, opskriften nem, når man lige vender sig til at hun strikker på to rundpinde og man selv strikker på strømpepinde. Og så er det jo bare en rigtig pæn sok man får ud af den her combi af garn & mønster, så blir nok nødtil at gå igang med nr.2 allerede i dag.

Håber i alle har en bedre søndag end mig :)

2 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Hmm, gå ud og se i spejlet og nyd din nye frisure - så kan søndagen kun blive bedre ;-)

Flot mønster og farve på din sok :-)

Fríða sagde ...

åh, kære lille ven! det er en hård tid du går igennem ligenu. men, så snart lejligheden er afleveret så er du kommet lidt videre, ikke?
kh.fra Island
Frida