RSS

Hvor blev weekenden af?!


Tjooo...ærligtalt? Så druknede den i biftur, shopping, bytur og doven søndag.

Fredag gjor jeg noget for første gang i hele mit liv. Jeg tog i biffen alene. Og det var slet ik så slemt som man som nyslået single sku have troet. Tog godt nok os en middags forstilling, men stadig:D
Jeg er da sej:D
Var inde og se Mænd der hader kvinder. FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK den var FED!
Nomie Rapace ER Lisbeth Salander. Var som om de li havde stukket hånden ned i bogen og hevet hende ud. Hun er så sej og vil være som hende i mit næste liv :D Vi har en ny nr.1 på sas' liste over seje kvinder.
Og Mihael Nykvist ER Mikael Blomkvist.
Generelt bare et totalt vel carstet crew, med nogle fede overraskelser som fx. Peter Haber bedre kendt som Martin Beck i Beck (totalt ynglings serie), her i rollen som Martin Vanger. Uuuuuh han spiller altså godt og totalt fedt at se ham i sådan en rolle når man normalt kender ham som "helten". Og en gut jeg ik har set før, Peter Andersson i rollen som advokat Nils Bjurman. Ik som jeg havde forstillet mig Bjurman, men lige så snart gutten kom igang forstod man godt at han havde fået rollen, for han var præ-cis så gusten og klam, men pæn på overfladen, som Bjurman bliver beskrevet som i bogen.
Vil ik skrive for meget om den her, in case nogle af jer har tænkt jer at se den og ikke har læst bogen :)
Men iiiiih den er altså god. Li før jeg godt kunne finde på at betale for at se den igen :D

Lørdag: lille shoppetur hvor jeg fandt en totalt fed og lækker lang cardigan 75% nedsat så jeg fik den for 100kr i tøjbutikken på banegården. Elsker den butik, glemmer bare altid at den er der.
Var i byen med stizzer om aftenen. Totalt griner bytur :D
Og i dag har jeg bare dovnet rundt og stenet tv med katten.

Forresten...læste et sted på nettet at katte i løbetid sku være mere dovne end normalt. Gælder så bare ik for min lille terrorist. Hun har siden det begyndte i starten af ugen, vækket mig HVER dag med sine fucking irriterne lyde (i ved den der lyder som et barn der leger kat lyd) og energiflip. Den anden aften havde hun så meget fart på at hun løb direkte ind i et billed jeg har stående på gulvet. DONK! sagde det, men det slog hende sefølig ik ud (var klokken 3 om natten, så det sidste jeg tænkte på var at det var syndt for hende). Ville dog ønske at jeg havde haft kameraet fremme li da, for det så satme skægt ud :D.
Men sådan er hun altså. Hun opfører sig som normalt, bare mere aktiv vil jeg næsten tro. Og SÅ meget mere larmende, hvilket ik er fun på 19m2 og man ska i skole næste dag.
Glæder mig faktisk eeeeeenormt meget til vores lille tur hjem de næste par dage, for li nu trænger jeg til en seriøs ferie fra kræet aka en fuld nats søvn.

Håber i har haft en god weekend derude i blogland :)

0 kommentarer: