RSS

reglen er...

...at når man er hjemme hos mor og ik liiii har et strikkeprojekt med, jamen så starter man da på et nyt! Og gerne et der indebærer maaaaaaaaaaajet restgarn (som fx. min seneste sweater).
Lad mig demonstere.

Tog afsted med den her rygsæk.Kom hjem med en lille kuffertSom indeholdte....En maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasse bomuldsgarn. For sjovt nok er jeg ikke en af de strikkere der liiige ligger inde med et mindre lager bomuld som de lige vupti hiver frem hver gang der kommer en ny tæppetrend.
Men det ska være slut nu... HA!
For fik nemlig den små tossede ide at jeg vil lave et tæppe ud af hæklede firkanter fra min bog 200 crochet blocks. Fantastisk bog forresten. Har bare aldrig fået brugt den, men ska så OS være slut nu. For nu laver jeg et kæmpe tæppe. Eller..hækler bare indtil jeg ik har mere garn og det ka nok komme til at tage sin tid for der er altså ret meget.
Se selv..


Skøøøøønne farver. Passer lige til mit manglende forår. Er især vild med den grønne der næsten knaser sprødt som et æble når man sidder med den.


Og har da os fået lavet et par firkanter, har trods alt været hjemme i 3 dage. Tror det bliver godt. Tror det bliver rigtigt godt :D Og så vokser det hurtigt for hækler på nål 3½ wuhu!

Af strikkeprojekter bliver det næste Södera Socks, som mor havde fundet på Ravelry.
Laver dem i Milano farve gl.rosa for hun tror det vil se rigtigt ud til den opskrift og hun tar sjældent fejl. Så dem prøver jeg da os lige. Er lidt spændt for de strikkes fra tåen og op, noget jeg endnu ik har prøvet.

Og så lige en opdate på kræet. Hun var RIGTIG dygtig til dyrelægen. Strikkede kun meget imod da hun sku ud af kassen, men det gør hun sgu altid. Ellers var alt fino med hende. Og så viste han mig hvordan man åbner gabet på hende for at give hende p-piller, hvilket hun faktisk os er rimelig god til.
Og toget tog hun i stiv pote. Var kun i morges da vi sku med bumletoget til roskilde at hun brokkede sig lidt, men hvem gør ik det?! Fatter ik hvorfor de ik har skiftet togene på den rute endnu...
Så alt er godt :)

...eller...fik fandme min første togbøde i morges!!! Tumpen i mandags havde ik set at mit kort var for gammelt, men det gjor den lorte konduktør i dag så. Kører ik så tit med toget, så tænker aldrig over at det udløber 1 gang om året. Og normalt slipper jeg bare med en advarsel, men satme ik med hende her. Ku NADA gøre. 600kr sgu! Har fandme ik 600kr til dsb. Og da slet ik inde for de næste 14 dage. Lorte lorte lorte pisse lort! Overvejede hele formiddagen at følge det råd jeg fik af et par hjemløse jeg mødte på vejen hjem fra banegården - riv lortet i stykker!
Men indtil vidre ligger den bare i min pung og brænder...tis os altså.

4 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Wow, det bliver noget af et tæppe, der kan komme ud af det ;-) Der er virkelig forår over farverne.

Godt, du har fået styr på kræet, en kat i løbetid kan virkelig trække tænder ud ;-)

Karen sagde ...

Kanon tæppe...det bliver da bare SÅ godt. Fedt med forskellige typer lapper. Og tog bøden....jeg HADER DSB efter 5 år mellem Odense og Kolding Kunsthåndværkerskole.
Jeg er LYKKELIG for at have bil nu (hvor jeg er blevet så gammel at man kan have råd til det) for at være afhængig af DSB...det er dog en pestilens.

Anonym sagde ...

Det ser rigtig spændende ud med dit hæklede tæppe og sikke en kuffert at have med hjem :-)
Jeg morede mig lidt over din skrivefejl(?)... man kan jo nærmest kalde det freudiansk - at din kat 'strikkede imod' ;-)
Nåja og hvor er det surt at få togbøde :-( øv øv øv øv!

Sascha sagde ...

HAHAHA havde slet ik lagt mærke til den fejl:D