RSS

weekendTog lige en lille forlænget weekend hjemme hos familien, fordi moar havde føs'dag og jeg bare trængte til at komme et andet sted hen. Det var suuuuuuuper hyggeligt :-D Blev fedet op, læste, begyndt på nye projekter og legede med dyr


Fik bl.a. fundet en ny legekammerart til Tiger der flytter ind lige så snart den er stor nok. Sig hej til krudtuglen Potter :-)

Når jeg får tid smider jeg lige en hel spand fuld billeder af ham/hende og dens søskende ind der er nået den der totalt sjove tumle alder.
I lørdags læste jeg og stende i haven med hundene. De er altså sjove de to. Totalt som bror & søster hehe.
Nåh ja og så er Bimse totalt primadonna når der kommer et kamera frem. Satme om hun skal fotograferes - NIX!

Nyt projekt nr 1. Ugler/Owls i søgrøn/blå greenland. Farven er SÅ smuk i virkeligheden og suuuuper blød. Den bliver SÅ lækker :-DOg her garn til 4 projekter. Mor havde fået Cookie A's bog. Hvis du kender den eller hende så tjek det lige ud - fan-tas-tis-ke sokker! Så 3 af dem skal jeg lige lave (af lornas laces i toppen, orange opal og yderst til venstre Harry Potter fra opal) og et water diamonds scarf (rave link) i denimblå Lucca, mmmmm merino mmmmm. Det skal nok blive godt det hele :-D Har i hvertfald lyst til at gå igang NU! :-D
Al garn se'følig fra Nusse & Nørkle :-)
Det var den weekend :-) Kom i morges hjem til meget kælen Tiger der vist havde savnet mig.
Nu skal der lige slappes af inden jeg læser det aller sidste soc.arb og forbander dem der har lånt lige præcis de bøger jeg ikke ejer. GRRR!
Hav det godt derude :-)

3 kommentarer:

schjerning sagde ...

Det lyder som en dejlig forlænget weekend og sikke en dejlig killing :-) Det bliver da alletiders med en legekammerater til Tiger.
Forresten tillykke med din nye lejlighed - det bliver da spændende at skulle flytte til Sjælland - igen?

Puttenings sagde ...

Hvor lyder det dejligt med lidt miniferie hos Moar og sikke da noget super lækkert garn du har fået med hjem. Jeg glæder mig til at se, hvad du tryller frem af det. -og tillykke med den lille ny misser :o)

Pia sagde ...

Hvor ser Potter bare så sød og dejlig ud. Skønt garn du der har hamstret.