RSS

10 ting du ikke vidste om mig...

En ny blogleg har set dagens lys og jeg er blevet tagget af Lisa, så here we go :)

1 - Er vegetar. Egentligt ikke et bevidst valg, men er mere kommet af at jeg er studerende og synes kød er dyrt. Og så kan jeg ikke fordøje visse kødtyper ordenligt, får giga ondt i maven og kvalme. Så nu spiser jeg kun fugl og fisk når jeg endelig spiser kød :-)

2 - Jeg har en skønhedsplet mellem lille - og ringefinger på venstrehånd. Synes den er så fin.

3 - Jeg går til psykolog. Troede i mange år at jeg var depressiv, men viste sig at jeg "bare" var traumatiseret. P.S. Det går så godt nu at psykologen i går sagde, at vi nu kun skal ses én gang om måneden, fordi jeg er på rette spor "af livet". Jey! :)

4 - Min ynglings butik er TP Music. Den er lissom kage - farlig, but oh so tilfredsstillende. Er der jeg bruger flest penge hver måned.

5 - Jeg ejer ikke skyggen af grønne fingre. Kan slå en kaktus ihjel.

6 - Jeg har en svaghed for kitsch ting. Elsker humoren i dem, så rundt omkring i min lejlighed står der ting a'la min pink Buddha og den sorte prinse frø.

7 - Mit ynglings slik er Poletter. Kan snilt spise en stor pose på et par dage, haps haps haps!

8 - Da jeg var inde og se Troldmandens Lærling (som btw totalt kan anbefales), tog jeg mig selv i at tænke "hmmm ham Nicolas Cage er faktisk lidt små lækker". Har aldrig syntes noget særligt om ham... før nu åbenbart :-P

9 - Er fantastisk træt af gruppearbejde og gruer for det næste semester, som med garanti er proppet med det. Personligt lærer jeg ikke en ski' af det.

10 - Min ynglings årstid er Efterår. Elsker vejret, synes naturen er småååk og så er det bare toppen, at man igen kan smyge sig i lækkert lunt strik.

Det var mine 10 ting, som jeg lige kunne komme på mens jeg stener morgenflimmer med morgenmad, og katten der ikke rigtigt har fattet at jeg spiser ergo ikke har lyst til at glo på dens røv :-P

Da alle mere eller mindre er blevet tagget, bliver min "tagning" alle der skulle have lyst til at fortælle 10 ting om sig selv :)

0 kommentarer: