RSS

Just an ordinary tirsdagHar knap 14 dage tilbage af min ferie, og den bliver brugt på strik. Strik strik strik..!
Folk strikker til forskellige ting. Ved min mor elsker lydbøger.
Jeg er mere til levende billeder. Og fordi jeg ikke er velsignet med canal+ og TV1000 (som jeg btw. STOR nyder i weekenderne hjemme hos la familia), så ser jeg enormt mange DVD film for tiden.
Tror næsten jeg har fået set alle mine lidt over 200 dvd'er (incl. 2 x LOST og hele Sex and the City).

Nåh ja, og så har jeg i dag haft den gode undskyldning at holde mig indedøre, fordi jeg i lørdags på arbejde fik en nasty skoldning på min ryg, fordi jeg havde glemt solcremen hjemme i huset og ikke havde fået smurt noget på ryggen om morgen - SÅ flot aftryk jeg har af min top med bryderryg nu :-P

Og så er jeg bare ikke den store solbader. For udover at have samme hudfarve som en vampyr (og så så man lige mig være in, sådan vupti vapti! takket være Twilight og Dita von Tese..den havde i ik li set komme hva' :-P), så kan jeg slet ikke se det sjove i at ligge og stege i solen, med og uden underholdning. I just don't get it.

Nåh men film. I dag har jeg set Bobby (fandt den i Tiger til 20 kr i går) der handler om den aften Robert Kennedy blev dræbt. Årh manner den var rørende. Var sååååååååå tæt på at tude bare en lille bitte smugle, som i "SNØFT! altså!". Satte en masse tanker igang om hvordan verden ville have set ud, hvis han havde overlevet. At tænke sig en verden... Se den!


I søndags, da jeg små hærget efter sjov lørdag med druk og hygge hos gode venner, skulle købe ind i fakta på lyngby st. sad der en harmonikaspiller og spillede temaet til Godfather. Første tanke "Man burde altid høre harmonika versionen af det nr. på en grå regnvejrs søndag. Passer perfekt!". Anden tanke "Sgu egenligt længe siden jeg har set de film hmmmm..". Og lige siden har jeg haft lyst til at se den. Så så de første to film i trilogien i dag :-D
Og i morgen når jeg kommer hjem fra hudlægen, ser jeg den sidste mens jeg strikker vidre :-D


Hvad kører i baggrunden mens du strikker?

1 kommentarer:

Lisa Sandra Hansen sagde ...

Tak for kommentarerne på min blog :)
Vil bare lige sige at jeg har tagget dig i bloglegen der kører for tiden. :) Håber du vil være med. :)