RSS

Knotty

navia knotty

En blanding af Harry Potter, ny strikke-besættelse og drømmen om snarligt køligere grader, har fået mig til strikke huer. Det er ingen hemmelighed at jeg eeeeeeeeeeeeeelsker huer. Og i år bliver det huer med snoninger, der kommer til at pryde mit røde hår.
Og så er det jo bare fedt når man tilfældigvis opdager, hvad der kan gå hen og blive en klassikker i familien Christiansen - Knotty but Nice hat fra knitty.com vinter 09.

Har allerede strikket 2. Den hvide her var egenligt til mig selv, men min lige så hueglade søster endte med at få den, fordi den klædte hende såååå yndigt :)

Den er strikket i råhvid Navia Trio, som egner sig perfekt til det her mønster. Har brugt 1½ nøgle garn.

Har netop i dette øjeblik lavet en lilla i Peruvian Highland Wool til samme søster, og vil senere gå igang med en til mig selv i grønt Peruvian. Peruvian virker os kanon med den her opskrift og der bruges ca. 2 nøgler garn.

Tror jeg vil eksperimentere lidt med pindestørrelsen på den til mig selv. For nok passer den her til fint til Malle og hendes giga hår, men til os med normalt hår synes jeg den er lidt stor i det, så vil prøve at gå en halv pindestørrelse ned til at starte med.

Lige meget hvad, så bliver det her ikke sidste gang i kommer til at se Knotty. Det er en hat der kræver at blive eksperimenteret med, med garn og pindestørrelse :)

navia knotty 1

navia knotty 2

navia knotty 3

navia knotty 4

0 kommentarer: