RSS

Undre mig stadig...

...hver gang formlen DSB + VAND + S-TOG er lig med KAT-A-STRO-FEEEEEEEEEE!!! inde hos det der DSB. Og det er lige meget om vandet er frossent eller flydende. ALT går i stå (indsæt dramatisk lyd her!). Og hvad der normalt tager en time fra Køge til Lyngby, bliver til 2 timer i diverse transport midler fra dsb og movia.

Oki, ved godt det PISSEDE ned i går, har set billederne på "vi-kalder-alt-BREAKING-fordi-vi-bilder-os-selv-ind-at-vi-en-dag-bliver-lige-så-store-som-CNN-"TV2 NEWS. Var der uheldigvis ikke selv, fordi jeg stod og soppede i mine gummisko nede på Torvet i Næstved, hvor det sjovt nok OS pissede ned.

Og jo, jeg stod os og stenende over kiosken på Buddinge St. der mildt sagt lignede et bombet lokum (og os stank lidt sådan).
Men alt vandet var jo VÆK, da jeg steg på linje E kl 15.15 i dag. Pist væk! Så hvorfor jeg lige skulle med 2 toge og 2 busser for at komme hjem, er mig altså en gåde. Og så tog det en evighed. Og en evighed i majet varmt s-tog, med to knæverende matroner lige ved siden af... er ikke fun, kan jeg hilse og sige.

Mig ik forstå det...

p.s. og JA, hver gang det her sker vil jeg brokke mig, for det er min ret når jeg hver måned betaler 688 kr (!!!) for at køre med offentlig transport. Nåh!

0 kommentarer: