RSS

Flere ragsokker, bare ikke til mig

Næh for frøkenen fik sørme sin aller første strik-bestilling i sidste uge på et par Ragsokker.
Min veninde Stiz bor i en lejlighed hvor der er mega fodkoldt så hun sku da have et par efter at have set dem jeg selv futter rundt i herhjemme.

Sokkerne er lavet i det originale Ragsokgarn fra Nusse & Nørkle (samme sted opskriften os forefindes), her i farven sort/grå/hvid. Dejligt blødt og varmt. Forresten så tager det ingen tid at lave de her sokker. Slog op til sok nr.1 lørdag aften og strikkede ca. halvdelen af ribstrykket. Om mandagen lavede jeg den færdig og slog op til nr. 2 som blev færdig i dag.

Og her er de, modelleret af undertegnet. Damn I'm good :D

SUK!

Oki er fedt nok at kæresten og jeg bliver kørt over til mor i morgen. Hvad der er knap så fedt er at jeg ikke kommer til at lave en eneste ret el. vrang maske hele weekenden. I stedet skal jeg det her.

Socialt arbejde læs:
Den personlige samtale kap. 1-5 (s. 13-88)
Samtaletræning s. 9-22 + s. 65-89

Samfundsvidenskab læs:
Socialpolitik. Kap. 14. socialpolitik & arbejde (s. 280 - 298).

130 siders lektier til mandag & tirsdag...go weekend smukke og velkommen til livet som studerende. ........suk?!.....trist at man ikke kan sige som Garfield her ;-)
Gaver! sikke en skøn eftermiddag...

JEY! Posten kom med gaver i dag. Bogstavligttalt.

Jaja billedet er skod, men er taget med selvudløser så sådan blir det i dag.

Men her er Strikkekatten så, in all new clothing. Kjolen var en gave til mig selv fra H&M fordi jeg manglede noget til mors nabos 60års føsdagen på søndag ...desuden så jeg pisse godt ud i den i prøverummet hæ hæ. Sokkerne var os en gave til selv'et, mens (læder!)støvlerne er fra min søde søde søde mor, begge dele fra smartgirl.dk

Elsker virkelig støvlerne. Har sukket over dem et stykke tid nu fordi jeg var for nærrig/fattig til at købe dem efter jeg købte bøger til skolen, på trods af at de var sat 60% ned.
Men så er det jo godt at man har så skøn en mor der elsker sin datter :-D

TAK MOAR! Jeg elsker dig :-D


Nu tror jeg at jeg vil futte ind i stuen i al min lækkerhed og gøre gaven til føselaren færdig. Hjemmehæklet tørklæde mmmmmm...

Hav en god torsdag derude i blogland :-)

Ragsokker dem ka vi li!
Og det her par som blev færdige fredag formiddag (tror jeg nok..) har ikke forladt mine fusser hele weekenden hjemme hos mor. Elsker alt ved dem, men mest garnet som er det her skønne tweed.
Elsker de små farve thingis i det og så er de så dejligt varme at jeg ikke behøver et par alm. strømper på inden under. Totalt ynglings sok altså :-D

Forresten. Opskriften på Ragsokkerne kan du få lige her.

AV min stakkels hals

Når nu man tager tidligt hjem fra introtur fordi man er blevet syg er det rart at komme hjem til gaver. Os selvom de er fra en selv :D

Den her var kommet med posten i tirsdags.
Jey! Har dog desværre været for syg (se. TRÆT!) til sådan rigtigt at begynde på et par endnu, men bare vent!
Har allerede set 25 (ha ha...) par jeg vil lave:D

Har strikket på et par idiotsikre ragsokker de sidste par dage. Det går hurtigt, er på pind 4.5 og har opdaget at de er nowet så gode at futte rundt i herhjemme, så er nødtil at have mere end det par jeg allerede har.
Så lige så snart jeg har smækket mexico lasange med ekstra hvidløg og chili sammen, sætter jeg mig i sofa'en med en film og strikker nr.2 sok færdig.

Om ik andet så kan jeg bruge dem på lørdag hvor mor har shanghaiet mig til torvet, os derfor den stærke lasange for skal være rask nu..!

Someting nice


Jeg har lavet noget virkelig lækkert i dag / i går.
Havde et nøgle Lorna's Laces Sheperd Sport (fv. Purple Cup) liggende. Og jeg havde opskrifterne til Filigree Lace ensemble liggende. Og jeg syntes at jeg manglede en hue (gør man altså altid! :D ).
Så slog op i går og syede toppen sammen i dag.Farven er mest rigtig på det første billed.
Men er den ikke SKØN?!
Elsker hvordan farverne snor sig omkring huen og gir den en deminsion mere. Mønsret er nemt og det tog kun en dag og en formiddag at strikke den (med pauser).
Og garnet er igen møg lækkert. Sport er dejligt blødt og passer godt til huen synes jeg.

Har lavet min i den store at størrelserne, men fordi min strikkefasthed åbenbart er blevet mere løs i det, kunne jeg sagtens have lavet den i den lille størrelse. Eller være gået en halv pind ned til 3.5, på trods af mit enorme hoved.

Nu vil jeg tage ud i det fyenske med Cia og lufte huen.

Ha en god søndag derude i lille sunny DK. :)

Næsten fingerløs

Sidste vinter blev jeg rigtigt irriteret over at jeg ikke kunne opskriften på lige præcis den vante jeg havde brug for. Er egenligt os lidt svært for mine hænder er små, slanke, fingerne lange og kan bruge størrelse barn i ringe/armbånd. Så grunden var nok at de slet ikke eksisterede. What to do???? Lavede dem da bare selv, HA!
Jeg ville have en lidt over håndledslang vante der sad tæt og hvor fingerne kun gik til det ydersteled på fingerne, sådan en mild vintervante.
Og nu....er de endelig færdige:D

I give to you - Næsten fingerløse vanter (eller Saskatte vanter med plads til klør).

De er lavet ud fra en vanteopskrift jeg fandt på garnstudio, som jeg så har modificeret så den passer til mig (udelod mønster og forkortede dem).
Skal lige have skrevet den ned en eller anden dag.
Garnet er Lorna's Laces sheperd sock i farven Flame. Har brugt lige under et nøgle. Er pga. garnet at de er så simple, farverne får frit spil til at udfolde sig.

God/grel: God, selvom nr.2 vante blev lidt løser i det og længere, nok fordi det er næsten et år siden jeg begyndte på nr.1, så mine noter fra nr.1 var knap så forstålige.
Og garnet er som altid en fornøjelse at strikke med og resultatet blir altid smukt. Glæder mig til det blir koldt nok til at gå med dem :)

Nu skal resten af søndagen bruges til at strikke på det gule lyn og til at finde udaf hvad der skal være på det lærred (120x80 cm) jeg købte i Søsterne Grene i går. Blir altid sådan lidt "skræmt" på en god måde af lærreder fordi det jo bare venter på at man plasker et eller andet på det og mulighederne er uendelige.

from uni to bilka

På den tur kan man nå at tænke mange sære tanker...

Først. Her er min nye bog. Købt over på Uni. Fordi jeg selv gad cykle over efter den blev jeg belønnet med 96kr i rabat (forsendelse og studierabat). Det er os en slags penge.

Men... er jeg den eneste der tænker at de herrer Koester & Frandsen prøver at kompensere for noget...?!
Især fordi den er 6cm tyk og vejer et mindre ton.
Vil nok sende Koester & Frandsen knap så rare tanker når min ryg går i kramper fordi jeg har sku cykle med deres mindreværdskomplekser hele 8km i skole og 8 km hjem igen.Var forbi Bilka efter jeg havde købt monstrummet. I Bilka gik to ting op for mig.

1: Hvis jeg nogen sinde skulle begå mord, ville det blive på midaldrene kvinder der fylder hele den ene langside af køledisken så meget ud med deres brede røve, der ikke flytter sig, at jeg er nødtil at kleeeeeeeeemme min arm ind for at få en pakke bacon. SÅ FLYT JER DOG!!!!! Så lang tid tager det sgu heller ikke at bestemme sig for om man falder for deres latterlige tag-2-for-et-eller-andet-spar-3kr-tilbud.

2: Vogne er lig med biler, Kurve er lig med cykler.
Folk med vogne er åbenlyst bilister for de styrer deres vogne præcist lige sådan og med præcis lige så lidt respekt for os mere udsatte kurve/cykellister. De holder midt i det hele og fylder så meget at man føler sig som et slange menneske på vej ned af en slalombane, når man prøver at komme forbi.
Og jo selvfølgelig er det i orden at du smadre lige ind foran mig som en anden taxachauffør i køen, bare fordi du har 2 unger og en vogn med top på. Det kan jeg da godt se. Især fordi mine arme er ved at blive abelange af at slæbe på den her kurv.

.....Savner allerede ferien hvor jeg kunne købe ind sammen med alle pensionisterne kl.10.30 mandag morgen.....

blødt rødt

Har ikke rigtigt kunne smide noget på bloggen fordi det eneste færdige projekt jeg har haft var en gave der endelig blev afleveret i lørdags. Så NU!

Det her har faktisk ligget og været færdigt i en 14 dages tid. Men sku først afleveres til min veninde Stiz i lørdags da hun holdte føs'dags fest.Stizzer fik et lækkert One-skein scarf fra The Happy Hooker i knald rødt Gedifra Moos garn.
Dejligt blødt garn der passer rigtigt godt til opskriften.
Det er ca.10cm bredt og lidt over 2 meter +/- langt (har ik målt det, men det er laaaaangt!).
Perfekt til den sassy tøs der fik det. Og hun blev glad for det :)

Og så nogle igang værende projekter. Kan berette at det gule lyn nu kun mangler et halvt ærme, men det får i altså ikke noget billed af.


Det her vil jeg ikke sige hvad er :)
Måske nogle kan genkende garnet og gætte hvad det er. Ellers får i at vente.
Men kan dog fortælle at det er Lorna's Laces shepherd sock i farven Flame der er på pindene.
Småååååååkke farver. Elsker garn hvor man glæder sig til at se hvordan farverne gør hvis man gør så'n og så'n.


Og det her er mit seneste hækleprojekt.
Boteh scarf fra Interweave, i det lækre Indicieta Alpaca garn, farven hedder slet og meget korrekt Mørke rød. Faktisk en rest fra sidste års føs'dags gave til Stiz.
Tror det blir rigtigt godt, glæder mig hvert fald til smyge min hals og nakke i det babybløde alpaca.

Ov, og så havde jeg første skoledag i dag. Gik oki, ik så meget knald som man kunne frygte. Men havde det som jeg altid har det når jeg er på vej ud i ukendtområde - nervøs og sådan lidt modvillig, som om jeg kunne få et angstanfald hvert øjeblik, da jeg kørte derind i morges.
Mit problem er at jeg er lidt af en kontrolfreak. Det jeg hader allermest i verden er når jeg ikke kan kontrollere eller ved hvad der skal ske. Når jeg træder med begge ben ind i ukendt territorie synes jeg ikke det er spændende, i hvert fald ikke før jeg har set det hele an og været der et stykke tid.
Er os derfor jeg ALDRIG haft problemer med eksamener. Har aldrig kunne forstå folk der fik eksamensangst, for det er jo en selv der styrer det hele. Du ved hvad du skal og du ved hvad du kan.
Men tilbage i skolen er jeg og det skal nok blive oki. Gennemsnits alderen er 37,4 år og der er 12 drenge ud af de nogen 80 der blev optaget i år.

Stay tuned...:)