RSS

Så der nyt fra sas-fronten

Man sku ik tro det, men laver rent faktisk noget håndarbejdsrelateret for tiden. Er bare ik så meget af det der når bloggen inden det bliver pillet op igen.

Men én ting er nået hertil. Og det er et slibestensmønstret tørklæde lissom det alle i andre har lavet.
Mit har bare den twist at jeg har lavet det på langs i stedet for, for så føles det ik som om det tager så lang tid at lave (sas-logik).
Garnet er en rest Lorna's Laces og noget blåt strømpegarn jeg ik ka huske hvor kommer fra. Laver det på nål 3 så tager alligevel liiiidt tid, men det er sjovt og elsker farverne sammen.
I får mere info når det engang blir færdigt :-)

der er da os alt på ravelry


Søgte for sjov på "tattoo" på ravelry og sørme om der ik er en gruppe for tattoverede strikkere & hækler?! :D Sgu da sejt og lidt sjovt :-D
Og er du vimmer nogle fede strik-tattoveringer nogle af dem har! Ka jeg godt lige anbefale at tage et kig på. Så er man da en dedicated strikker hvis man får tattoveret et garnnøgle med strikkepinde igennem på armen :-D

Ov se hvad jeg os fandt derinde. Var en der overvejede at få hende lavet på armen. Synes bare hun er fin og hun bor nu på min skærmbaggrund :-D

nogen der vil købe en kat?


Tigermis er totalt åndet i dag. Har været vågen siden klokken 4 i morges mere eller mindre, fordi kræet blev ved med at vække mig. Hvorfor? Fordi hun farer rundt med 110 i timen og ik ser udtil at ha tænkt sig at stoppe..
Lige før hun hænger oppe i loftet... fik dog lige et par snapshots af hende. Hun ER altså ik så god til det med kameraer ;-D
(billederne blir større hvis du trykker på dem)


............................


...der er lidt stille på bloggen for tiden og det er virkelig ikke med vilje. Kan bare ikke finde på noget at lave...udover at få tattoveringer og gå i skole :P
Gider ikke strikke/hækle på nogle af mine WIP's og kan bare slet ik finde noget jeg har lyst til at kaste mig over af nye ting.

Så undskyld, men det er ik med vilje! :D

S for tatto


Tadaaaaaah! Fik i dag lavet min aller aller aller første tattovering. Og det gjor kun pænt nas:D
Tegnet er det indonesiske/balinesiske tegn for S. Og S står for Super Søde Seje Smukke Sukkerholdige Skønne Sjove (sæt selv flere S-ord ind :D) Sascha.
Den ser lidt gusten ud på billederne, men fik den os lavet kl.12 i dag så den er kun li gået igang med at hele.
Ska lige vænne mig til at der er noget dernede på armen, men er totalt glad for den for har ville have en S tattovering i laaang tid nu.

Nu skal der bar slappes af og lige tages det sidste rod til i morgen, hvor jeg får besøg af den ene søster og hendes far. Det ska nok blive hyggeligt :)

om at udnytte nervøsitet

hvad gør man når man render rundt og har bare en lille bitte smugle mange spændte nerver i sin krop fordi man ska prøve noget HELT nyt i morgen?
Man laver en hue på en dag!...eller...slå op til den i går og strikkede ribben og de første 4 rækker mønster, men resten er lavet i dag...nåh!..

Info:
Opskrift:Fountain Hat fra Interweave Knits.
Garn: Arwetta strømpegarn i farven tyrkis fra Nusse & Nørkle.dk
Hot/not: Hot! Garnet er skønt og opskriften er idiotsikker, men med nok hulmønster til at man ska koncentere sig om det, så perfekt projekt.


LORTE KAT!!!!!!!!!!!!

Havde lige sat mobilen til opladning og vendt ryggen til i 2 sek.. og det var alt der sku til. kræet oppede op skubbede mobilen ned og så stod den på ledningsgnavning - ergo jeg har nu en oplader med 4 ender og en glad kat. LORTE PISSE KAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Forresten. Gæt hvem der ska tattoveres for første gang i morgen sammen med sin bedste veninde?! :D
Mere info om det i morgen eftermiddag... :-)

det handler om beholdereer nemlig det det gør.
For hvor eller hvad har du dine strikkepinde, hæklenåle og små projekter i?
Mine ligger i farvestrålende ting fra Søsterne Grene.

Hæklenålene i den her fixe og fine bøtte der samtidigt står og pynter i mit vindue sammen med mini buddah.Og strikkepindene i den her kuffert, som jeg bare MÅTTE ha da jeg så den. I får den altså ik at se inden i for det er et stort kaos.

Og den nyeste - en taske til mit tæppeprojekt. Sku egenligt have hvid maling, men havde de selvfølgelig ikke og så så jeg den her. Tror jeg bliver nødtil at købe en mere for der er lynlås i og dejlige lange hanke ergo den ville være perfekt til shopping og indkøb. Og så er den jo bare så FIN :D

Forresten.. var altså katten selv der havde sat sig der. Så er ik min skyld at hun har sådan et "helt ærligt mor" udtryk.


Uh så har jeg været kreativ i formiddags. Har malet og klippe-klistret.
Et "lille"(100cmx80cm) fint billed med et gammelt tegn fra 70'ernes hønsestrik. Fandt det i bogen Masker på Mode og har lige siden ville smække det op på et lærred. Synes sgu det ser meget cool ud, det ska bare lige have en gang limlak for at fiksere det 100%.

snapshot


Fangede lige det her billed af kræet.
...altså...enten dyrker hun yoga eller os er hendes twisted hjerne gået i kødet på hende :-P

reglen er...

...at når man er hjemme hos mor og ik liiii har et strikkeprojekt med, jamen så starter man da på et nyt! Og gerne et der indebærer maaaaaaaaaaajet restgarn (som fx. min seneste sweater).
Lad mig demonstere.

Tog afsted med den her rygsæk.Kom hjem med en lille kuffertSom indeholdte....En maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasse bomuldsgarn. For sjovt nok er jeg ikke en af de strikkere der liiige ligger inde med et mindre lager bomuld som de lige vupti hiver frem hver gang der kommer en ny tæppetrend.
Men det ska være slut nu... HA!
For fik nemlig den små tossede ide at jeg vil lave et tæppe ud af hæklede firkanter fra min bog 200 crochet blocks. Fantastisk bog forresten. Har bare aldrig fået brugt den, men ska så OS være slut nu. For nu laver jeg et kæmpe tæppe. Eller..hækler bare indtil jeg ik har mere garn og det ka nok komme til at tage sin tid for der er altså ret meget.
Se selv..


Skøøøøønne farver. Passer lige til mit manglende forår. Er især vild med den grønne der næsten knaser sprødt som et æble når man sidder med den.


Og har da os fået lavet et par firkanter, har trods alt været hjemme i 3 dage. Tror det bliver godt. Tror det bliver rigtigt godt :D Og så vokser det hurtigt for hækler på nål 3½ wuhu!

Af strikkeprojekter bliver det næste Södera Socks, som mor havde fundet på Ravelry.
Laver dem i Milano farve gl.rosa for hun tror det vil se rigtigt ud til den opskrift og hun tar sjældent fejl. Så dem prøver jeg da os lige. Er lidt spændt for de strikkes fra tåen og op, noget jeg endnu ik har prøvet.

Og så lige en opdate på kræet. Hun var RIGTIG dygtig til dyrelægen. Strikkede kun meget imod da hun sku ud af kassen, men det gør hun sgu altid. Ellers var alt fino med hende. Og så viste han mig hvordan man åbner gabet på hende for at give hende p-piller, hvilket hun faktisk os er rimelig god til.
Og toget tog hun i stiv pote. Var kun i morges da vi sku med bumletoget til roskilde at hun brokkede sig lidt, men hvem gør ik det?! Fatter ik hvorfor de ik har skiftet togene på den rute endnu...
Så alt er godt :)

...eller...fik fandme min første togbøde i morges!!! Tumpen i mandags havde ik set at mit kort var for gammelt, men det gjor den lorte konduktør i dag så. Kører ik så tit med toget, så tænker aldrig over at det udløber 1 gang om året. Og normalt slipper jeg bare med en advarsel, men satme ik med hende her. Ku NADA gøre. 600kr sgu! Har fandme ik 600kr til dsb. Og da slet ik inde for de næste 14 dage. Lorte lorte lorte pisse lort! Overvejede hele formiddagen at følge det råd jeg fik af et par hjemløse jeg mødte på vejen hjem fra banegården - riv lortet i stykker!
Men indtil vidre ligger den bare i min pung og brænder...tis os altså.

nyt knitty spring 09
JUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Ved et tilfælde faldt jeg lige over den nye forårs udgave af knitty.com. Og iiiiiiiiiiiiiiiiih nogle søde og fine ting der i. Ska SÅ meget hjem og slå op til et eller andet derfra.
Og så kommer der billeder af mit nyeste projekt (for det er næsten reglen mere end undtagelsen at når jeg er hjemme hos mor bliver der startet et nyt projekt).


I mellemtiden ska jeg dog li alt for tidligt op i morgen og med katten og en lånt kuffert (for min taske var ik stor nok da jeg sku pakke) stene en time i bumletoget og så en time i intercitytoget, for til sidst at slæbe det hele tværs gennem indre Odense. Og så i skole ved middagstid. Har jeg forresten nævnt at kræet vejer 3.3kg?! Synes ellers hun var så lille, men hun er åbenbart lille og små fed (ved godt 3kg er idealvægt for det sagde doktor dyr, men er jo heller ik ham der ska slæbe på hende :-P).
Sov godt når i når dertil kære bloggere :)
Håber jeg drømmer om Jared Leto igen HAPS!


Orange Rose del.2
Så fik jeg lige lavet nr.2 sok færdig. Lækkert med et nyt par sokker :D
Se fakta om sok og garn i det første indlæg om sokkerne :)

Hav en god mandag :)
Dyredoktor del.1

Oki i dag bliver en lang dag for min lille mis.
Ringede lige til dyreklinikken i Overgade for at spørge til p-piller. Damen var rigtig hjælpsom og nu har Tigermis sin første aftale med doktoren kl.14.50, noget hun ALDRIG har prøvet før. Lissom hun aldrig før har prøvet at gå hele turen fra lejligheden til den anden ende af gågade i sin kasse. Eller taget toget for den sagsskyld.
Så tror bare vi tar det hele i et huk, først doktoren og så, desværre, toget i myldertid. Men hun er jo bare en kat, så regner med at det bliver en no-brainer for hende når først hun har vænnet sig til lydene.
Og så kan jeg glæde mig til en uforstyrret natssøvn for første gang i en eeeeeeeevighed. Hun ska SÅ meget ha klippet kablerne når jeg har sparet op det. Orker ik en omgang som det her igen.
Hun er jo fandme værre end Lotte Hejse..


(p.s. er ikke kræet på billedet, men det ku lisså godt være hende :-P)

Hvor blev weekenden af?!


Tjooo...ærligtalt? Så druknede den i biftur, shopping, bytur og doven søndag.

Fredag gjor jeg noget for første gang i hele mit liv. Jeg tog i biffen alene. Og det var slet ik så slemt som man som nyslået single sku have troet. Tog godt nok os en middags forstilling, men stadig:D
Jeg er da sej:D
Var inde og se Mænd der hader kvinder. FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK den var FED!
Nomie Rapace ER Lisbeth Salander. Var som om de li havde stukket hånden ned i bogen og hevet hende ud. Hun er så sej og vil være som hende i mit næste liv :D Vi har en ny nr.1 på sas' liste over seje kvinder.
Og Mihael Nykvist ER Mikael Blomkvist.
Generelt bare et totalt vel carstet crew, med nogle fede overraskelser som fx. Peter Haber bedre kendt som Martin Beck i Beck (totalt ynglings serie), her i rollen som Martin Vanger. Uuuuuh han spiller altså godt og totalt fedt at se ham i sådan en rolle når man normalt kender ham som "helten". Og en gut jeg ik har set før, Peter Andersson i rollen som advokat Nils Bjurman. Ik som jeg havde forstillet mig Bjurman, men lige så snart gutten kom igang forstod man godt at han havde fået rollen, for han var præ-cis så gusten og klam, men pæn på overfladen, som Bjurman bliver beskrevet som i bogen.
Vil ik skrive for meget om den her, in case nogle af jer har tænkt jer at se den og ikke har læst bogen :)
Men iiiiih den er altså god. Li før jeg godt kunne finde på at betale for at se den igen :D

Lørdag: lille shoppetur hvor jeg fandt en totalt fed og lækker lang cardigan 75% nedsat så jeg fik den for 100kr i tøjbutikken på banegården. Elsker den butik, glemmer bare altid at den er der.
Var i byen med stizzer om aftenen. Totalt griner bytur :D
Og i dag har jeg bare dovnet rundt og stenet tv med katten.

Forresten...læste et sted på nettet at katte i løbetid sku være mere dovne end normalt. Gælder så bare ik for min lille terrorist. Hun har siden det begyndte i starten af ugen, vækket mig HVER dag med sine fucking irriterne lyde (i ved den der lyder som et barn der leger kat lyd) og energiflip. Den anden aften havde hun så meget fart på at hun løb direkte ind i et billed jeg har stående på gulvet. DONK! sagde det, men det slog hende sefølig ik ud (var klokken 3 om natten, så det sidste jeg tænkte på var at det var syndt for hende). Ville dog ønske at jeg havde haft kameraet fremme li da, for det så satme skægt ud :D.
Men sådan er hun altså. Hun opfører sig som normalt, bare mere aktiv vil jeg næsten tro. Og SÅ meget mere larmende, hvilket ik er fun på 19m2 og man ska i skole næste dag.
Glæder mig faktisk eeeeeenormt meget til vores lille tur hjem de næste par dage, for li nu trænger jeg til en seriøs ferie fra kræet aka en fuld nats søvn.

Håber i har haft en god weekend derude i blogland :)

nååårh

Sad lige og kiggede tilbage i mine blogindlæg og faldt over de første billeder af Buster. NUJ han var nusser!
I dag er han os nutted, bare ikke på den der hyper super nuttede puppy love måden.
Se selv :)


Før: ååååååååååååååååååååårh!Nu: (billed taget inden han var til frisør). Stadig nuttet, men på en mere behåret måde :P


Glæder mig til den dag jeg selv har plads og tid til en hund. Katte er søde og dejlige, men hunde gir en bare lidt mere.
Og har allerede bestemt mig for hvilken jeg ska have.

Et Border Collie gadekryds som vores dejlige
Bimse. For hun er så klog og køn, li en hund for mig :D


hmmmm...idag måtte håndværkeren godt komme tidligt. Tiger vækkede mig kl.7 og kunne ik falde i søvn igen, så stod op og "overflade" cleanede "værelset" (lejlighed lyder så pompøst :-P). Så nu er jeg klar...kom så!!!

Orange Rose

Har lavet en sok. Wooooow:-P
Men som i ved så går der som regl laaaaaaang tid mellem mine nr.1 sokker og nr.2 sokker, så TADAAAAA! :-P

Blackrose = Orange Rose (ha haaaa....det er søndag og er stresset fordi dumme ekskæreste ik har flyttet sine forældre og rengørings ting ud af den gamle lejlighed, og jeg SKAL hendte min støvsuger og mine rengørings ting i DAG. For i morgen er der tjek og inden da skal jeg vente på dumme tømmer der kommer "omkring" kl.12 for at tætne mine vinduer. Og jeg kan hverken overskue eller klare at se nogen af dem endnu uden sikkert at bryde sammen fordi jeg ik er kommet mig over det hele endnu. Og så er jeg bare NØDTIL at vide at det hele er klart til i morgen, er nødtil at se det med egne øjne..så er lidt tosset og så er min humor dårlig for et eller anden ska man grine af...).

Opskrift: Blackrose fra Knitty
Garn: Arwetta strømpegarn i farven Brændt Orange købt hos Nusse & Nørkle
God/dårlig: Tja den er faktisk ret lækker den her sok. Garnet er dejlig blødt og lunt, opskriften nem, når man lige vender sig til at hun strikker på to rundpinde og man selv strikker på strømpepinde. Og så er det jo bare en rigtig pæn sok man får ud af den her combi af garn & mønster, så blir nok nødtil at gå igang med nr.2 allerede i dag.

Håber i alle har en bedre søndag end mig :)