RSS

GAAAAAAAAAAAVER!

Se hvad jeg har brugt de sidste par timer på. Var endda nødtil at køre op efter mere gavepapir. Men nu er jeg færdig, bogstavligttalt. Det bord jeg stod ved var vist lidt for lavt, så min ryg gør av av nu. Men godt ser det ud :D Og med hjemmelavede kort og det hele hehe. Utroligt hvad lidt klistermærker, en saks og noget pap kan gøre.
Nu mangler bare kærestens som jeg af gode grunde ikke kunne pakke ind fordi han er hjemme. Må blive i morgen, for skal klippe-klistre et gavekort til ham bl.a.Noget helt andet.
Se! Er min fern glade in progress. Mangler nu kun 1 mønster gentagelse og "kronen" og så er jeg færdig:D
Er lavet i gyldent Flamé fra mors biks. Totalt lækre farve og dejligt blødt. Går ind og strikker videre lige så snart jeg er færdig her.

Forresten. Gæt hvem der var ved at dø af skræk da en kæmpe fed mus pilede frem fra under sofaen i går aftes?! Jeg HADER mus! Og den her var så stor at jeg kunne se at den var lyssebrun på ryggen og hvid på maven, faktisk ret nuttet hvis ikke det var fordi den var et sted den absolute ikke burde være. Så i morges stod den på seriøst rengøring under ALT i stuen. Vi fandt ingen huller i hverken væg eller gulv, men tilgengæld fandt vi en strikket pude jeg lavede for et par år siden med et kæmpe hul i, som vi håber og ber til at den lå inden i, for nu ligger puden i containeren. Ka virkelig ikke tag mus. Ka leve med at de piler rundt oppe under taget, men lige så snart de gnaver sig vej ind i lejligheden er det ik sjovt mere.
Er der forresten nogle af jer der ved om de os er ens ansvar når de er i væggen og på "loftet" når man bor til leje?

3 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Jeg ved det ikke, men jeg vil tro, det er udlejeren, der skal tage affære! Jeg synes mus er helt vildt søde, men det er jo let at sige, når man har kat :-)
Den hue glæder jeg mig rigtig meget til at se :-)

Taxastrikkeren sagde ...

Det må være udlejeren.Personligt så ville jeg sætte fælder op i en susende fart! Kan nemlig heller ikke fordrage de små pelsdyr - WADR!
God jagt!

Gitte fra Randers

Puttenings sagde ...

Mus??? Tjaeh, jeg er hverken for eller imod. Men nu har jeg heller aldrig stiftet bekendtskab med en, så det er vel let nok at sige. :o)

Din hue ser skøn ud, den bliver et hit er jeg sikker på :o)