RSS

Weekend på sjælland

Var hjemme mor den her weekend. Dels for at slappe af og komme helt væk fra mit projektarbejde og fordi jeg skulle med til Torveforeningens årlige julefrokost.
Men DET er slet ikke vigtigt. Hvad der er vigtigt er hvad jeg fik med hjem af goodies af mor:D

Jordana Paige strikketaske:D
Den her hedder Bella og farven hedder Black Licorice (synes det er så fedt et navn for det passer totalt til den hihi). Den er den ene af to tilbage, så hvis du vil have en er det med at være hurtig. Er helt fortabt i den. Er jeg generelt i Jordana Paige tasker fordi de er så pisse gennemførte ned i mindste detalje. Der er ingen løse ender, de er fulde med små rum til opbevaring af diverse ting, der er så fødder under dem så de er let hævet fra gulvet og så ser de altid kanon godt ud.

Har to nu og de bliver aldrig brugt til strik. Den første jeg fik (knitters messengerbag) bliver brugt som skoletaske og den her vil blive brugt til...ja altid :D Slæber altid rundt på så mange totalt nødvendige ting (i ved, alt det enhver kvindes taske indeholder plus lidt ekstra :)) at det er meget nemmere med én fed taske det hele kan være i, istedet for at flytte tingene rundt mellem skoletaske og mindre tasker. Og det er den her perfekt til. Så KÆMPE tak til mor(d) for min nye ynglings taske :)

Det andet er en Peter Plys chokolade kalender (mmmmm chokolaaaaaaadeeeeee) og garn.
Garnet får i li et close-up af.

Fra oven og ned har vi:
To nøgler bomuld/hør flamé i gul/orange og rødlige farver.
To nøgler bomuld i lysserød og en slags rødlilla.
Jeg mener det er hvad garnerne hedder/er, men kan faktisk ikke huske det for begge garner udgået af butikken (= mere free candy til miiiiig :D)

Det sidste ene nøgle er Die Flinke Cassandra fra Opals 4 regnskovs kollektion. Også kaldet et af mors mislykkedes projekter som jeg får hvis jeg gider rulle garnet op igen. Glæder mig til at lave noget af det for kan ikke lade være med at tænke på jordbær og skovbær og sommer når jeg ser farverne.

Men må hellere futte igen. Skal have læst Sunhedsstyrelsens rapport om stress i danmak til i morgen. Meget interessant læsning, men langt. Så i må hygge jer derude :)

2 kommentarer:

Puttenings sagde ...

Sikke nogle fine ting du der har fået, tasken er superlækker. :o)

Strikkeheksen sagde ...

Ja, det er skøn model - og det er jo ren lykke at komme hjem til mor, kan jeg forstå :-)

Min Knitters Messengerbag er absolut proppet med strik, ofte så meget, at jeg ikke kan ha´ min computer :-)Måske skal jeg ønske mig en strikketaske til min fødselsdag igen? :-)