RSS

The Glove problem

Skægt. Sad lige og læste The Panopticons senste indlæg "slapped with my own glove".
Har aldrig tænkt over at andre mennesker os havde det problem. Har altid troet at det bare var mig der havde lidt sære hænder.
Kan ikke passe str. small i handsker eller vanter til kvinder. Der sidder altid sådan en cm og flapper ude for enden. Eller også er de for brede både i hånden og fingerne. Og de der one size varmer jo ikke en skid.
Tilgengæld kan jeg passe børnevanter...sådan da...for så små er mine finger altså heller ik og har nogle klør jeg faktisk er ret stolt af ikke behøver kunstig hjælp til at blive lange. Så en dag i sådan et par børnethings og der er enten hul i spidserne eller stoffet er meget strakt.

Men er da meget rart at vide at der også er mænd og andre kvinder som jeg:)
Og som også har opdaget det der med at selv lave dem. Går ingen steder uden mine.

Og den eneste grund til at jeg ikke har bytte mine hænder til et par normale all around hænder, er at de faktisk er ret pæne. Er noget af det eneste jeg gennem tiden har fået komplimenter for.
Ville gerne viser jer dem, men hvordan tager man lige et godt billed af sine hænder? Med fødderne?!

3 kommentarer:

Taxastrikkeren sagde ...

Ja! Husk at få en til at videofilme det - bare for at jeg kan se om det ligner den film du fik startet inde i mit hoved ;-)

Puttenings sagde ...

Det er endnu en dejlig ting ved at kunne strikke, at man kan lave ting der passer en helt perfekt. Jeg kan ikke holde varmen om fingrene i fingervanter, så jeg strikker en masse luffer i stedet. :o)

Strikkeheksen sagde ...

Hurra for, at du har lært at strikke - og så synes, jeg da du fortjener komplimenter for andet - hvad med dit fine hår, f.eks. ;-)