RSS

Tidlig julegave til miiig!


Sådan føles det i hvert fald når man logger ind på bloggen og har modtaget ikke mindre end TO (:-o) Awards bare for at være den man er. Er ret stolt og sindsygt glad. Så tak til Strikkeheksen og
Puttenings for prisen, i er altså alt for søde :D

Især når man læser hvad prisen "går ud på".

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forholderne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.

De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!"


Og se hvad Strikkeheksen skrev:

Dernæst har jeg stor fornøjelse af at give prisen til disse to unge strikkvinder Sascha og Puttenings, der alene bør hædres, fordi de fører den stolte strik-tradition videre og skriver absolut underholdende om deres strik-liv :-) PS: De laver også nogle seje ting!

Iiiiih altså :D

Er så nu meningen at jeg skal give den videre til nogle af alle jer skønne bloggere. Men har det lidt lissom frida, så tror jeg vil følge hendes eksempel:) MEN! I er alle sammen utroligt værdsat og jeg elsker at følge jeres blogge uge efter uge. Det er faktisk en del af min daglige morgen og aften rutine på computeren :D Tjekke mail, tjekke skolens intranet, tjekke blogs.

Og nu må jeg hellere se at få ryddet op i lejligheden. Skal afsted om et par timer, så har slet ikke tid til at tjekke noget som helts, men ka jo ikke lade være hehe.

God jul og godt nytår til jer alle:D

2 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Det var da så lidt - det er velfortjent :-)

Anonym sagde ...

Wow tillykke :D