RSS

Mus vs. Strikkekat

Hvis der er flere stavefejl i dag end normalt, må i på forhånd undskylde. Sidder og prøver at slappe af efter et liiiiidt for tæt møde med en mus i mit garn. Ja..i MIT GARN! Er musen fra sidste indlæg.

Sad og så fra skrot til slot da jeg hørte en puslen over fra min garn kasse (sådan en 50x50cm træ ting med hullede sidder og hjul under).
Tog den med udenfor, just in case. I den første pose med alt mit strømpegarn finder jeg så musselorte og et mindre lager af gammel slik. Vælter hele posen ud over græsplænen, igen just in case. De andre poser er lortefri = vel os musse fri...ik?!

Ska måske lige nævnes at jeg på daværende tidspunkt er totalt tøsebangebuks og ryster. Og det hjælper ikke da jeg fjerner sidste posegarn og TADAAAAAA!! Vores lille skadedyr sidder og glor op på mig.

Tøsehyl!

Som kun bliver højere af at musen prøver at tage flugten ala spiderman..seriøst..prøv du lige at have en mus springende op i hovedt på dig, BURDE MUS IKKE KUNNE GØRE! ER UNATURLIGT!
Bliver så forskrækket at jeg tøsehyler igen, mens jeg vælgter kassen. Havde så bare liiii glemt at bunden ikke sidder fast og nu tror jeg at jeg måske har myrdet musen med en 2cm tyk træplade, men tør ikke kigge.
Blev faktisk så forskrækket at jeg begyndte at tude lidt. Bare lidt, i ved på den der tøse-jeg-hader-fucking-mus-måden.

Ringede først til kæresten, kunne ikke få fat i ham. Så ringede jeg til mor, ved godt hun ikke kunne gøre noget ved musen, men hun er altid god hvis jeg er lidt ude af flippen. Og hun hjalp os. Fik så endelig fat i kæresten, der da ikke kunne forstå hvorfor jeg flippede sådan. Nu var den jo udenfor...ja...måske fladmast under min garnkasse som jeg jo lissom skal bruge!!!!
Og han ku selvfølgelig heller ik forstå hvorfor jeg ik bare selv ku kigge. Er jo det vi har jer mænd til!!!! Og så plaprede jeg ellers der udaf indtil han opgivende sagde at han nok skulle komme hjem nu så.
Så nu venter jeg...
p.s. han var hjemme hos sine forældre for at læse til mat-eksamen. Kan han jo os bagefter...mænd!

Hvor er den her når man skal bruge den?!

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

aaaaddddrrrr!!! og aaarrrrggghhh!
væmmeligt, og fy for uforskammethed at sætte sig i dit garn! her i huset har vi gennem årene nogle gange fået mus ind, i sommeren når döre og vinduer står åbne. vi har også såmænd en gang oplevet at en rotte havde på noget forunderligt vis kunnet grave sig ind under huset og så op gennem gulv og havde slået sig ned indeni væggen mellem kökken og bad! og, her er det altså MOI der står for jagt af sådan nogle, min mand er helt og holdent nyttelös i den sammenhæng, og vi taler altså om en der hopper op på stolen og hyler som enhver småtös! så jeg synes da du er heldig at have én du kan ringe til overhovedet.
kh.fra Island
Frida, der godt ville forstå hvis du nu MÅTTE ind til byen for at köbe et eller andet lækkert til dig selv, sådan bare for at minske chok-effekten.

Sascha sagde ...

HAHAHA lyder som min mors mand og ederkopper! Vi formåede engang at skræmme ham med en plastik ederkop (190cm høj mand hyler som tøs mens han springer op i sofa'en).
Wow...hvor er du altså klog frida, havde slet ikke tænkt på det som et påskud for at bruge flere penge:D Ska jeg da helt sikkert i morgen. Bare en lille bitte ting:)

Taxastrikkeren sagde ...

He He - du må lære at fange mus.Klapfælder er billige og kan smides ud med musen i.Brød og pølse er god "madding".Hav en hammer inden for rækkevidde da kræet kan havne i den uden at dø af det.
Husk:du HADER MUS! Så må man nemlig godt slå ihjel.Basta!
Iøvrigt lugter de og kan sprede sygdomme - WADR.

Britta sagde ...

En mus skal bare have et hul på 7 mm til at komme ind, så du skal ogås kigge efter de helt små huller...

Klapfælder er gode og efter min erfaring kan mus godt lide spegepølse.

Men helt bortset fra det, så må jeg indrømme at jeg grinede højlydt da jeg læste dit indlæg :-D