RSS

Garn savner nyt sted at bo


REDIGERET 18/12-08 kl. 14.00

Jeg er stolt af mig selv. Har lavet en sæk med ca. 2kg garn som skal gå til en genbrug her i byen. Ved dog ikke hvilken - nogen forslag?
ELLER.. kender du et sted fx. ældrehjem, en fattig strikker eller hvad ved jeg, som ville blive glad for det, så smid en kommentar om det.
Bare garnet kommer et sted hen hvor det bliver taget godt af og værdsat:)

Men er stolt af mig selv fordi jeg rent faktisk tog mig sammen og mugede ud i garnet med hård hånd. Nogen gange må man bare indse at man nok ikke får brugt alt det der sjove langhåret garn i pangfarver, effektgarnet og det karry gule strømpegarn. Så i en sæk til genbrug med det.
Er helt vildt. Kan rent faktisk lukke låget på min garnkasse nu, den er kun halv fuld.
Og det føles egenligt os sådan rensende på en måde hehe.

Nu vil jeg tage ud og købe de sidste julegaver for kæresten og måske en lille ting til mig selv:D

8 kommentarer:

Line sagde ...

hej

stop lige før du sender det til genbrug, mon ikke der er villige aftagere i webstrik der gerne vil betale for at modtage det du ikke kan bruge, ellers ville et ældre center eller børnehaver sikkert gerne aftage

Knus

line

Puttenings sagde ...

Ej hvor pudsigt Strikkekat, jeg har også lige ryddet ud i mit garnlager. Jeg forærer mit væk til en kær veninde der laver de skønneste hæklerier, men desværre er på et ret stramt budget. Jeg kunne ikke bære tanken om, at mine små garnbørn endte et sted hvor jeg ikke vidste om de var i gode hænder. :o)

Ligesom Line, er mit bedste bud også at give garnet til et ældrecenter hvor det kan give timevis af underholdning til vore ældre.

Sascha sagde ...

hmmm tjoo...måske en ide.

Har det os lidt lissom dig ting Puttenings og er os derfor jeg spør, for det skal gå til et sted hvor det ikke bare bliver kylet ud. For det første fordi det er mit garn, men os fordi der nok er for et par 1000kr i den sæk.

Strikkeheksen sagde ...

Åh ja, de ting, der bare ligger i gemmerne stjæler energi :-) Så er det altid skønt, at det kan komme andre til gavn. Hvad med at give det i gave til strikkebloggere, der måske ikke har så meget garn??

Puttenings sagde ...

Hej Strikkekat, jeg har givet dig en award. Jeg ved ikke lige hvordan man giver modtageren besked, så derfor denne kommentar :o)

Sascha sagde ...

ej tak P :D

Merete sagde ...

Hej
Jeg er med på kreativsiden, og her strikker vi til forskellige projektet. Vi har blandt andet strikket 90 julegaver til et forsorgshjem i Holstebro. Vi strikker også til mødrehjælpen.
Vi mangler altid garn, så hvis du evt. kunne tænke på os, så vil det glæde mig at hører fra dig.
Merete

Dorte sagde ...

Hej Strikkekat
Nu er det godt nok et gammelt indlæg, men jeg var lige i færd med at prøve at finde nogle strikkeopskrifter på julepynt (mest til træet eller troldhasslen), og så så jeg dit billede. Har du en opskrift på det søde strikkede hjerte?
Hvis du har andre opskrifter, evt. link til andet julepynt, modtager jeg også det.

Fin side, du har dig