RSS

Julen


Er vel overstået. Ville nok ik være for lidt at sige at det var den bedste jul vi har haft i mange år. Alle fik hvad de havde ønsket sig og lidt til.
Men først en masse billeder.. desværre har jeg ikk dem alle for vi tog os en masse gode med mors cam..øv:( Og husk alle billeder bliver større hvis du klikker på dem:)

Først..juletræspyntning med søstrene tirsdag aften. Er mig den halvfede og ret trætte ude til ventstre. Men er undskyldt for havde haft en meeeeget lang og kedelig dag på torvet forinden.
I midten er det Malle og yderst til højre Bemmis aka Amalie og Emma.


Juletræet. Bemærk lige "stjernen". Kattene havde brugt den ene kasse julepynt til kattebakke, så jeg og naboen måtte fluks finde på en ny stjerne. Den er lavet af pileflet, kunstpostkort, rødt bånd og guldpapir bånd fra en grøntsagskasse. Vi kalder den for en solhvervs-julestjerne, mest fordi vi ikke er særligt kristne og så ligner den os lidt en sol :D

Og så lidt af vores dyr. Hvert år går jeg lidt i koma og prøver at give samtlige dyr en julesløjfe på. I år lykkeds det kun med 3 af dem.
Nr.1: Bimse. Vores dejlige, skønne og lidt dumme ældste hund.


Nr.2. Katten Hjulben...ja det hedder den helt seriøst. Og hvis du så den bagfra ville du vide hvorfor:D Men hvor nutted er den ik lige?!Nr.3. Buster. Som er så hvalpehyper stadig at det ikke lykkeds mig at få et billed af ham forfra, så i må nøjes med det her af ham og bimse mens malle hypnotisere dem med kiks.


Og så har jeg heller ikke flere billeder. Resten af aftenen blev mors camera brugt, så dem må i vente med :)

Af gaver fik jeg alt jeg havde ønsket mig og ting jeg ikke vidste jeg ønskede mig :D
Bl.a. De her to ting af mor & hegis.Totaaaaaaaaaalt fede Støt brysterne gummistøvler og skøøøøøn angora "audrey hepburn agtig" hue fra Fru P. Kommer til at bo i begge ting de næste par måneder:D

Af mine søstre og deres far fik jeg et remington glattejern. Af malle fik jeg bogen Hæklet af Lene Holme Samsøe. Totalt lækre ting der i den og mon ik der falder en føsdags gave af til malle når hun fylder i febuar...

Af dyrene (ja vores dyr gir gaver. Har en teori om at de holders tale-talent skjult fra alle andre end mor & hegis) fik jeg Kronprisessen af Hanne-Vibeke Holst på lydbog.

Nabo Gitte som vi holdte jul med gav også gaver. Alle os 3 tøser fik hver en Burberry perfume, jeg fik den der hedder London. Tror godt den ku gå hen og blive min nye ynglings duft:)

Af mine svigerforældre fik jeg en Ipod, den der helt lille bitte en, som der var ingraveret med mit navn.. det opdagede jeg dog først da jeg kom hjem og kæresten sagde det.
Fik også et par røde Converse Allstar af dem - sweeet:D Især fordi dem jeg har er bare liiiiidt hullede.
Af svigerinden fik jeg den nye cd med Tim Christensen og af dvs. sviger-bedsteforældre fik jeg: et glattejern, et sengesæt og et håndklæde.

Kæresten og jeg byttede først gaver da jeg kom hjem igen. Fik et ret lækkert sæt undertøj af ham :D Men det får i ikke at se fnis :D

Så rigtigt mange tusind tak for en dejlig juleaften kære familie og nabo gitte.
Og tusind tak for gaverne alle sammen som jeg har fået af :D


Edit. Lige et ekstra billed til ære for mor og som beviser at jeg mener det med at bo i huen og støvlerne...for tjek mig lige - ser jo knald godt ud på den der alt-for-damerne-møder-22årige-tosse-måden:D

1 kommentarer:

Nørkleriet sagde ...

Jeg synes det var en skøn jul, med de forventelige små øhm, ja, og stjernen var superfed og er gemt til næste år.