RSS

Paaaaaarty

Nej har ikke været i byen:) Selvom min veninde lokkede og lokkede og lokkede i lørdags, men nej! Kan jo ikke gå i byen når jeg havde et opgave kapitel der sku skrives færdig til mandag (pudser li min glorie hehe).

Tilgengæld er det navnet på et nøgle Opal jeg har forvandlet til sokker.
De blev færdige her til formiddag. Opskriften er fra garnstudio. For rigtigt at se ribben og alt det der tryg på billedet så det bliver større.

Er vild med farverne i garnet, er sådan nogle farver man bliver rigtig glad af og som virkelig lyser op i de her grå vinterdage. Desværre bliver den her farve ikke solgt mere, er et nøgle jeg har haft liggende i snart et par år tror jeg. Det har bare ventet på det rette projekt for alt andet jeg har prøvet med det gik det helt i koma af.
Tror dog at næste gang jeg bruger den her opskrift skal der lavet et par ting om, fx skal ribben går helt ned til begyndelse af hælen. Men ellers er jeg tilfreds, især med at de går til midt på skinnebenet. HADER at fryse så noget siger mig at de her kommer til at sidde på mig indtil april.

Er os begyndt på et mindre hækle projekt.
Garnet er det "lilla" jeg havde med hjem fra sidste besøg hos mor, opskriften er gratis fra LionBrand.com og hedder Sweet Scallops Shawl.
Følger kun selve opskriften, for har ikke det garn de bruger. Desuden gør det ik så meget når det handler om sådan noget synes jeg. Mit blir bare et tørklæde istedet for et sjal og indtil vidre går det da meget fint. Man skal lave to ens stykker så enderne bliver ens og så er det jeg ikke kan bestemme mig for om det skal være to farvet eller ensfarvet. Hvad synes i?

Forresten ka jeg kun anbefale den her opskrift, er totalt nem og sådan godt tv-hækle-projekt selvom det ser fancy ud.

Må heller lave noget "seriøst" nu:) Vores opgave er næsten færdig, vi mangler bare at få skrevet nogle små ting og en forside.

Hav en god dag derude:)

2 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Dejlige sokker, du har fået lavet der :-) Også et rigtig fint hækleprojekt - jeg tror jeg ville blive i det ensfarvede, nu hvor du er kommet så langt!

Held og lykke med din opgave:-)

Puttenings sagde ...

Åh strømperne er skønne, jeg er vild med farverne. Man kan da sagtens komme helt i party stemning af at kigge på dem. Jeg er enig med Strikkeheksen, jeg vil også fortsætte med lilla fordi farven er så flot. Jeg eeeelsker lilla! -og orange... -og gul... Tyrkis, limegrøn, postkasserød, det hele er skønt! :o)