RSS

Familiesammenføring at last...

Lige en hurtig opdatering inden jeg går i koma på sofaen med cola og guf og en film i dvd'en.

Tiger nu ENDELIG hjemme hvor hun hører til - hos mig og Potter :-D

Og indtil vidre går det oki med familiesammenføringen. De er ikke totally "åårh hvad totalt ynglings kat", men de hader heller ikke hinanden så det kan man vist kalde for en forløbig succes.

At jeg så har Tiger mistænkt for at ha hygget sig LIDT for meget med en hankat derude på landet, venter jeg lige med at tænke vidre over til vi har været til doctor dyr på tirsdag. For kan seriøst ik overskue tanken om os at ha killinger i den her lejlighed/byggeplads.

Men NU vil jeg gå koma.. er helt smadret efter at ha slæbt frøken fed først 2km gennem en skov på gå-ben (mine forstås) og så først med det ene tog og så det andet og så til sidst bussen.. og Tiger kan IKKE lide at køre med nogle af delene, eller bare sin transportkasse generelt. Så den fik ik for lidt med brok både fysisk og med stemmen...

3 kommentarer:

Nusse og Nørkle sagde ...

Hvor er det er super godt billede, tror nu det nok skal gå godt med de to. Spændt på hvad dyremanden siger!og hold op med dit pjat du kan da sagtens have en 4-6-8 killinger rendende derinde...... :-). Kys Mammi

Mette sagde ...

Hvor er de søde!
Er selv vild med katte (altså andres). Og hvis det er svært at overskue killinger, så tænk på hvordan de ser ud ;-D Nåhhhhhhh.

Rikke sagde ...

Dejligt det går godt med de to - så længe de ikke slås er der gode håb for fremtiden om at de vil komme til at synes bedre og bedre om at leve sammen :-)

Var jeg dig - så ville jeg hurtigst muligt få Tiger neutraliseret. Derved ingen killinger og NEJ det er ej synd, da kattes moder instinkt ikke vækkes før de føder.

Der i mod er det synd at der forsat er alt for mange katte i Danmark som lever under kummerlige kår fordi der forsat er rigtigt mange mennekser som ikke tager deres ansvar som katteejer alvorligt.

Du ønskes pj pøj på tirsdag - ved at neutralisere hende nu, undgår hun at skulle opleve en splitning imellem dig, hankatten og killingerne. I øvrigt kan de to kattes forhold lide seriøst overlast af at den ene er gravid og sener får killinger. Hunkatte kan blive meget emsige. Du kan blive nødt til at omplacere den anden.

Hilsen en der desvære godt kender realiteterne og aldrig kunne drømme om at sætte killinger i verden selv - med eller uden stamtavle.