RSS

1 dag i selen

Der var engang en Tigermis der var dronnigen af Ingelstrupvej og markerne omkring. Hun boede udenfor, var en ægte killer og modig som en løve.
Liiiige indtil hun flyttede til Odense og efter en uge som indekat, helt havde glemt det sidste år hvor hun havde været udekat.

Var inde og købe en sele til Tigermis i dag. Og det gik fint med at have den på herinde. Det første hun gjor var lægge sig ned og spinde.
Men lige så snart jeg åbende døren ud til gangen blev hun en lille baby. Og det blev ik bedre da jeg satte hende ned på græsset uden for. Havde hende dog os kun ude i 5 min, ville bare lige se hvad hun havde sagde det. Da jeg bar hende ind igen kiggede hun lidt på mig som om jeg havde mishandlet hende. Men hun SKAL vænne sig til det. Så mon ik nogle små ture et par gange om ugen ude på græsplænen burde gøre det..?

Aaany ways, her er et par billeder fra Tigermisses første dag i selen.


P.S. Hun havde det fint igen lige så snart vi kom ind til lejligheden igen :)

3 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Du skal bare klø´ på, det kræver tilvænning for hende :-) Det vil altid være bedre at løbe frit, men når nu ens ejer bor et sted, hvor det ikke kan lade sig gøre, så er selen et godt alternativ.
Hun skal nok få modet tilbage :-)

Fríða sagde ...

hm, mærkelige væsener, de der katte. har selv to der er mindst lige mærkelige.
kh.fra Island
Frida

Marianne S sagde ...

Vores kat - Ocsar - er en glad selekat - men kun forår og sommer. Efterår og vinter VIL han bare ikke udenfor en dør, men så snart forårssolen begynder at skinne, begynder Oscar at klapre med brevsprækken. Så ved vi at det er tid for daglige gåture. Nej, ikke hvis det regner ;-)
Held og lykke med Tigermis - Hvor er hun dejlig.