RSS

nyt fra hånden

Oki viser altså ik ALT det jeg har lavet den sidste måneds tid. I får bare det nyeste:) Det ligger os på Ravelry for dem der hellere vil kigger der :)
Clapotis til malle har i jo set, så her kommer............... Jaywalkers!
Jep blev færdig med dem for 14 dage siden, men har først fået taget billeder af dem nu.
Tror godt jeg kunne finde på at lave nogle flere dem, for elsker striber og så er de jo hurtigt lavet:)
Og så lige et sæt jeg lavede af en rest Brow sheep Lambs pride worsted (som er et herre lækkert garn mor solgte, men ikke mere fordi danskerne ik rigtigt har opdaget det endnu. FY!).Basic Cable hue fra Stitch'N Bitch Nation. Super lækkert tv-strik som var færdig på to dage.
Tror jeg ska lave et par stykker mere i forskellige farver for den er så fin og super hurtigt lavet, og garnet er skøøønt. (p.s. er det sammen garn som bliver brugt i opskriften - me like! hehe)

Og så et par håndledsvarmere jeg fandt opskriften til på Ravelry i går. Og de blev os lavet i går. Da jeg nåede til der hvor Gandalf falder i Morias miner var jeg færdig med nr. 2. DET kalder jeg hurtig tv-hækling :-P
Garnet er det samme som huen. Eneste forskel på dem og dem i opskriften er at jeg droppede sidste række og hæklede med nål 4.5 i stedet.

Så kom der endelig noget rigtigt håndarbejdsrelateret her på bloggen :) I kan se'følig se flere billeder inde på ravelry.

Er os gået igang med en del ting, men er kun halvvejs med det meste så gider ik vise det endnu.
Tror jeg lider lidt af starttitis for tiden, for hver gang jeg når til hælen på en sok gider jeg ikke strikke på den mere og starter på noget nyt.

Fortsat god søndag til jer derude i blogland fra mig og T, som jeg lige fik et beautyshoot af. Utroligt at så køn en kat kan være SÅ irriterne klokken 6.30 HVER morgen.


1 kommentarer:

Puttenings sagde ...

Fede strømper, dejlig hue og super fine håndledsvarmere. :o) Sikke fin Tigermis er på billedet, hun tager sig en del bedre ud end på det foregående ;o)

Nyd resten af din weekend.